June 15, 2011

berapa LAMA lagi daaaa??


aku tunggu dah lama dah bende ni. lama. nak bende ni bukannye senang. banyak ujian baru leh dapat. tapi sekarang bila aku dh dapat, aku buat ape?

sia-siakan! YE TEPAT SEKALI!.


aku tengah cakap pasal ape? ohhh lupa nak bagi tauu. pasal cuti je ponnn.

tapi sekarang tak lagiii. kerana aku. aku dah berkerja. ada jugak orang sanggup ambil aku kerja kannn?

aku tolong kat gerai makan. basuh pinggan, lap meja, susun pinggan, lap pinggan, sapu sampah, bancuh air, kira bil, sepahkan tempat. hahahaha

tipu la kalo cakap xpenat langsung tapi takde la penat sampai yang menitik-nitik peluh tu..

tapi tapak tangan dah jadi keras. and kaki aku menggelupas. HUAAAA jatuh saham gua. tapi tu kira bukti aku rajin la kan? *insyaAllah*



hmm.. let's stop the topic. Change! haha



talking about the result, i am pretty confident that i did NOT performed well for this past exam. *sigh* past is past.

i want to change. help me to do so.

okay.. to stop the grievinggggggg, aku ade jugak happy news. contohnya : lesen memandu!
aku happy giler dapat. eventhough kereta kat umah ni keta UNSER yang aku memang tak berani nak bawak la kann.

aku asyik lanjan motor ayah aku je. padahal tak penah terlintas untuk amek lesen moto. hahahaha

and another thing is.....................

Alhamdulillah aku dapat band 4 for MUET.


apa yang buat aku lega adalah aku takyah repeat dua-dua. i mean lesen and muet. i know it will cost me something if i need to repeat it.



sekarang ni, aku tengah UNTUK BERTUKAR MENJADI CATWOMAN!



salah2 UNTUK bertukar menjadi manusia yang berjaya dalam pelajaran, dunia and on top of that, akhirat of course.






and 20hb aku dah balik UTM balik untuk membawa nama UTM dan mengharumkannya di negara jiran.

CHEWAAAHHH.macam jadi duta kecil. aku akan pergi ke indonesia under Gamelan. sounds interesting? i hope so.

i really got to go. badan dah melekit. balik kerja tak reti nak mandi dulu. ini lah akibatnya.



aku harap sangat cuti ni bukan satu yang sia2.


2 comments:

GMS said...

assalamualaikum tuan rumah! wahh!! dapat band 4!! tahniah3... ingat kan nak cter dapat DSLR tadi..rupe2 nya dapat cuti.. 26jun balik utm? di indonesia sampai bile?

amelia said...

waalaikummussalam.. hehe 20jun la kak.. thx for the wishes. sy kat indon smpi 1julai je. dlm 26 camtu sy gi indon..