April 25, 2011

DIET EXAM

Assalamualaikum~~ tak jawab dosa, kalau jawab sayaaanggg.. *tagline maria elena*

first thing first. sempena musim exam ni, aku nak share lah makanan yang aku sering kunyah pabila tiba masa-masa getir seperti ini. tapi sebelum tu, meh nak story sikit meh.

lawa tak? cakap lawa pleasee. tak luak ape ponnn :p


haritu aku memblogwalking kan diri ini. dan aku pon melawat blog mama nur. aku ade nampak entri dia pasal tiramitsu. hape lagi.. tangan ni pon pantas mendail. cepat, tangkas dan efisien. bab makan la.


malas nak cerita proses dia. so, kita jump to the main point okayh?


inilah tiramisu nyewwwwww.. sorry sebab aku gelojoh sangat. naseb baik sempat baca bismillah sebelum ngappp. haha. kau nampak sudu minnie mouse tuu? kau ade? ade? ade?


blame me for the immaturity. pssst, who cares?


ni ghupa stroberi nyewwwwwwwwww..


yang tengah- tengah tu rase cam roti. boleh tahan laaa.
















ehh. ni bukan makanan. ini aku yang bercamwhore. macam lama gilaaaaaaa aku tak bercamwhore kan. so, lepas gian jap. pehal saiz mata aku lain-lain tuuuhh?


*************************************************************
okay. enough with that la kid. get back to the main point yawwwwwwww *ghetto accent*



makanan untuk minggu exam :

CALON-CALONNYA ADALAHHHHHHHHHHH.......!!!









*bunyi drum*






















Rocky!

hihi. aku memang suka ni. jangan tanya aku kenapa. ^^,



okay ko boleh tanya.




sebab dia sedap. :p








Nestle Bliss!


ini punya air, wa cakap sama lu, sampai tahap menjilat penutup botol. tak tipuuu mehhh. bagi aku laaaaaa.







Roti Mister Potato!

okay rilek rilek. jangan terbeliak sangat mata tu. ye aku tau menu tu pelik. tapi sodappppp. tak caya meh bak try test cuba laaaa.

aku tau aku tak alas roti tu dengan pape. elehhhh macam la ko tak penah buat kan? no?







menu :

senang kan?


hahaha. call me weird. call me creative. call me cute. ehhhhhh pahalll lakk kauuuuu.

i just love myself for being me!
tau tak yang aku tak tau pon tiramisu tu secara spesifiknya hape? okay bye!

makanan aku tidak mengikut piramid makanan yang seimbang. harap maklum.



may peace be upon you. peace!

2 comments:

MiErA said...

patutlah gemok n bantut!! x jaga makanan rupanya! hhahahahahahahhahahaha

amelia said...

banyak la luuuuu. ni namanya emergency kit. :p