April 18, 2011

Di Suatu Malam Yang Hening

Salam.



tepat jam 3.40 pagi. selesai sahaja aku baca si zack ni nyer blog, teros aku rase cammm..






cam..








cam..











cam..






cam nak buang air. tu je.



memandangkan tingkap aras aku suma tbukak,




rase seeram sejuk mula membuatkan bulu tengkuk aku meremang.





sambil membaca segala apa yang aku reti baca, *surah ah, bukan jampi*






aku pon menggagahkan kaki ini.







untuk teros melangkah.






tanpa rasa gentar.







sampai separuh jalan, aku teringat cerita Paranormal yang aku tgk aritu.










pergghhhh. ni mau pengsan ni kalo de org tbe2 sergah or tarik kaki aku ni.








TAKPE TAKPE. ALLAH LAGI KUAT!







aku pon meneruskan perjalanan.







"cuba kalau betol2 de bnde kat blkg"










aku pon berbisik dalam hati.








"jumpa hantu! boleh jadi LEGEND ni weyhhhhhhh!!!!"










aku pon mencabar keberanian diri sendiri dengan berpaling ke belakang.





















HAMBEK KAUUUU!!




































































































































takde pape. haih. frust lak tbe2.








gila? taklah. aku just yakin aku ada Allah.




bajet cam jauh gila je kau jalan kan. padahal dari bilik ke toilet je ponnn. selepas menunaikan urusan aku, aku pon masuk balik dalam bilik.



and aku tulis.


ok dh. tu je. wassalam! :)

No comments: