January 29, 2011

kawen lah kawen..!

assalamualaikum..

minggu lepas aku pergi wedding sedare dekat kampung pengantin..
anda tahu dimana?
sila google kalo nak tahu dengan le
bih lanjut kat mne ye...

okay.. semenjak dua menjak ni..
minat aku lebih cenderung bidang fotografi..
maybe aku boleh dedahkan bidang chemical engineering melalui gambar mungkin. *boleh ke?*

so..
masa otw tu sempat agy aku snap pic abg aku. hehe

and ni parents aku.. luv yu for eber lahhhh.. <3

antara favourite pic (:
miss flower girl yg sporting berposing.
atok aku sedang menepung tawar.
hmm..
dua sejoli.

sedara belah sana.

cover jgn tak cover.. keh keh

aku tak tau nape pengantin ppuan angkat kaki camtu,,

family gathering always gonna be fun. rite?

syarah yg comellllll..

haha. takmo dok diam.

band yg dijemput.

antara banyak banyak gambar. ni yang aku paling suka..




anyway, aku shoot gambar2 ni suma pakai kamera sony 14megapix ayah aku jeee.. bukan yang sampai boleh zoom lubang idung org tu.. hihi.. pe pendapat korang pasal gambar ni? oke tak?


p/s : tak sabar nak tunggu adik beradik sendiri kawen. woot woot.

No comments: