June 29, 2010

lately.

lately ni tersangatlah bz nye pabila borang2 yg kene print sendiri tuh perlu diisi. agak kusut ye disitu.

lately ni sibok bebeno beli barang nak masuk u balik.

lately ni banyak sangat bende nak buat untuk urusan kemasukan ke u. mati setem lah. med chek up lah. xray lah.

lately ni byk penyakit hinggap. xpe. redha.

lately ni selalu kene bangun awal ;(

lately ni selalu dapat tgk match bola :)

lately ni tersangat rindu dekat kawan2 yg used-to-be-so-close-n-we-seems-like-strangers-now.

letely ni semangat untuk shopping gajet sangat membuak-buak. tapi bila mengenangkan duit aku yang mengalir deras bak air di lata kijang, terus terpadam niat aku.

lately ni sangat menyampah dengar lagu kat radio. suma lagu cam da abes modal. lirik nta hape2. sorry if the truth just hurt u.

lately ni otak aku sangat ligat berfikir mcm mana nak jadikan memasak sebagai aktiviti yang amat senang mcm kalau main cafe world tuh. (game kat fb) xtaw xpee. x masuk exam yep.

lately ni ecited nak masuk u balik. at the same time, hate to leave my home. afraid of repeating my bad history.

lately ni enjoying being single. ulala.

lately ni selalu menghabiskan masa dengan barangan elektronik.

dah penat. t aku wat post lain lagy ea :)

No comments: