May 10, 2010

WISHES

kalo tengok title pown dah taw pe yg aku nak tulis kan?
so,, kalo de rse cam malas nk taw or kesah psl pe yg aku nak..
please leave this blog okayyy? :D



okay. start listing ;



Things that i wanna EAT :

mufin
chicken chop
cake
dadih kat msjid tmpat smyg jumaat selalu tu
tom yam mma wat
biskut
ayam goreng cam dlm cite upin ipin
aiskrim baskin n robins
mcflurry + sundae chocolate cornetto
cempedak goreng
bnde ubi yang maklong buat tu




Things that i wanna do :

tulis novel. yg dh lme dlm pale otak aku. just tggu msa je.
gi joging
pegi swimming smpai kcut tgn
pegi rayau2
pegi tgk movie
tdo bwh ktiak mama
pegi kat kakak n blk bile je aku suka :)



THINGS THAT I ALWAYS WANNA DO BUT I KNOW THAT I CANT EVER DO THAT :

lying on a cake.
put my foot in the lava
fly up away to the sky without worrying bout fallin down
visiting celebrities pastu belagak cam aku dgn dia childhood friend gitu
pegi shopping dresses cam kdai tu bapak aku nyer
movie marathon.
pegi rendam kat pantai bahamas n ade kat bali time malam tu.
makan semua jenis coklat yang ade kat dunia ni.
tambah koleksi brooches smpai jadi 2 kotak
being a GENIUS without struggling with the books.
pegi spa. manicure. salon. massage. :D










heh. x salah kan kalo nak angan2?. sbb setiap angan2 akan bawak aku satu langkah ke depan. kepada sesape yg bmurah hati nak tolong aku penuhkan wishes aku. silakannnnnn.

1 comment:

Farahah Rosni said...

baskin robbins??haha
setakat ni akuda blanja kawan aku,kakak aku,yam,kyun and sas..ko laa takde..hahahaha