May 12, 2010

kucing

sy sgt suka kucing. kalo anda x suka kucing. kesah pulak saya.


macam ni. ade kucing ni die selalu datang kat bilik aku. for specific detail, dia refer to kitten colour errr.. aku xtaw nk describe kaler dia r..
aku sayang gila kat kucing ni. manusia xpenah dpt wat aku happy mcm kucing selalu wat. hehe. tengok dia bersihkan badan. mengeseh mintak nak dibelai. main geget2 tangan. haha. aku suka sangat kucing.

aku xpaham kenapa ade yg sggup tengking kucing. padahal dia mintak makanan je. aku xde makanan. kalo x memang aku da simpan da dia dalam locker aku. bhahahha :)

aku de dengar kawan aku cakap kucing tu menyakitkan hati. pdhl dia mengiau je kat kaki kau. aku rse cam nk nanges bile ko tengking kucing tu sebab dia just makan sisa makanan yg ko dah buang. aku tekankan kat sini yang tu adalah makanan yg dah dibuang.

dia comel. dia xpenah sakitkan ati aku. dia xpenah berak sepah2.

padahal dia lagi mulia kalo nk dibandingkan dengan kowg.

dia xpenah kutuk owg. dia xpenah stab back kawan. dia xpenah pinjam barang kawan. ape yg dia mintak dari ko just makanan. aku rasa kalo dia ley keje dia xde r mintak kat ko.

tp kan kucing,,, kalo ko da keje t jgn lpe aku taw.. :)) t dtg tdo kat katil aku lg ea..

btw.. kucing tu ske dengar lagu DEAR GOD by A7X.. :)


No comments: