May 3, 2010

bising lah kaw!!!

erm. again. this blog jd aku nyer mangsa luahan perasaan.

aku xtaw npe n aku still tertanya- tanya knape mmbe ppuan aku kat sini BISING SANGAT..!!
or aku yg xreti sosial. yes. i admit that aku pown bkn lah jenis yg pendiam tapi aku bknnye jenis potpetpotpet tiap2 mse. nak2 lagi lepas aku masuk sini, aku lagi kurang cakap. nak caye ke x, ske ati. tapi mmg btol pown. sekarang kan study week. kenape kowg xbley senyap sket utk aku?

pleasssseeeeee. I AM BEGGING u guys. though i know that none of you de blog.
maybe aku xsepandai korg. xya fokus pown da ley score. aku tgk kowg 24jam together bborak pasal perasaan, pressure, lelaki, life, n fesyen. or etc. aku xtaw sbb aku xjoin. but then aku ni yg msih bongok ni nak blaja. so bley tak ko tlg slow can skit volume tuh. (T_T)


satu lagi. boleh tak kowg SENYAP TIME AZAN..!!!!
aku taw kowg sakit ati sbb aritu aku tego kowg psl bsing nk mmpos tyme azan. ok. maybe aku yg slh cara tego. tp sape yg x skt ati tgk org islam sdri mperlekehkan azan? kalo non muslim bley respect. y dun u?

sakit ati n sedey bley mmbe sdri prgai cam ni. tolong la. aku xmo sampai org ckp," bdk pndai mmg cmni ea prangai?"

which aku penah dga dri mlut lecturer

No comments: