May 17, 2010

bagaimana nak atasi kecelaruan

salam. tajuk nak gempak. sebenarnya itu adalah satu persoalan. esok ade test fizik. aku study. aku try kuiz. bila aku try soalan past year aku jadi.. jadi.. jadi.. blank kowt. uggghhh.

Ya Allah. permudahkan urusan ku. aminnn~~

hemm.. aku xtaw kenapa. maybe sebab hormon tak berapa betol. or maybe otak tak berapa betol.kakak ade ajar. pe nak wat kalo tengah tension. humm. aku tengok pocoyo pown aku still tension. tolong la kuarkan perkara remeh dari pale otak aku.
okay. tibe2 aku teringat aritu aku tengok vid clip sakaratul maut. well. bende tu de gak memberi kesan kat aku. walaupown aku rse bnde tu de pros n cons die. but then lets judge the bad side later on kayh? aku sedar pe yang kita bawak time jumpa blk Sang Pencipta hanya kain kapan dan kita. ape yang kita buat mase lalu tulah yang akan beri kite kesan mase depan,

betol. pe yang orang selalu cakap, "ahhh. bende dah lepas. ko nak serabut pk agy watpe?"
as i said before. bende tu yg akan efek kita mase depan. ye dok?

btw., len orang len cara penyampaian. okay. ni nak lari topik sikit.aritu de kawan aku post kat fb,


Mu Sai Ros Hoi2!guru2 bkn ptt d hrgai staun skali tp stiap ari..sbb klu dorg x smpi kn ilmu tuh kte nie d anggp smph je..
hoi2!!

Yesterday at 12:47am via Mobile Web · ·
Nurul Amelia Mustaffa
Nurul Amelia Mustaffa
ckp lbey x gne. ko da wish cegu2 lom?
Yesterday at 1:05am ·
Mu Sai Ros
Mu Sai Ros
prlu ke ak wish?sdg kn rmi lg yg kt luar tuh akn ckp bnde yg sme kt ckgu2..so btter ak gne cara ak sndri - doa kn dorg je..
Yesterday at 7:00am
Zaraki Kenpachi
Zaraki Kenpachi
bajet ah..wish 2 sweet ckit..tnd kte prihatin yg ari ni ari guru..kalo stakat doa,ko cnfirm ke doa ko mkbul??sume org pun doakan ckg die..2 bkn cre ko..or ko doakan ckg2 ko stahun skali jeke??
4 hours ago
Fazly Azali
Fazly Azali
rlex zaraki kenpachi..
4 hours ago
Nurul Amelia Mustaffa
Nurul Amelia Mustaffa
masing2 de cara masing2 kan? so, bad. bia je die. sai. tpulng kat ko. btw. xsalah kan bg taw ckgu kte yg kte hargai dia? :)
4 hours ago ·
Hzfh Epa
Hzfh Epa
lantak la sai...
3 hours ago
Amir Luqman
Amir Luqman
sape hoi?
2 hours ago
Hzfh Epa
Hzfh Epa
kiter melayu sai...bg la salam..ni x..hoi2..ko igt ko pggl kambing ape?haih
2 hours ago
Farah Nisya D
Farah Nisya D
antara islam la bg salam..x semua melayu islam..
2 hours ago
Fazly Azali
Fazly Azali
btl2. ^^
2 hours ago
Amir Luqman
Amir Luqman
hahaha epa(xsengaje gelak)
2 hours ago
Zaraki Kenpachi
Zaraki Kenpachi
2la psal..ckp bkn men brapi..nk hoi2 plak..tnsion aq r..
2 hours ago
Hzfh Epa
Hzfh Epa
salam x semestinye ASSALAMUALAIKUM..salam sejahtera bole gak dkire ucapan salam..salam 1malaysia ke..salam gak namenye..
2 hours ago
Fazly Azali
Fazly Azali
btl gak. ^^ hak3
2 hours ago
Amir Luqman
Amir Luqman
wah epa:D
2 hours ago
Zaraki Kenpachi
Zaraki Kenpachi
salam HARI GURU!!!
2 hours ago

okay. sekarang aku xtaw cmne nak tulis cam bese balik. ahhh. lantak ahh. t aku belaja k? hahaha. okay. ape yg aku nak tekankan kat cni is.. cbe tgk cth kat atas. (sori kepada suma pihak yang terlibat sebab aku blom belaja cmne nak edit) ade macam2 gaya fikir kan? ape yang kite kene buat senang je. bila ade masalah. jangan simpan sorg2. ramai lagi kawan2 kite yg ade byk cara utk selesaikan probs kita. so? luv ur fren k? hahahaha. lari topik...



*sori. aku x belajar camne edit. t cuti aku promise aku akan atsi kenaifan ni oke?*

No comments: