April 28, 2010

this is farahah

nmpk tak title tuh?ye ye anda tak salah baca..ni bukan amelia, melly, amy atau ape je yg nama pggln tuan pnya blog nih..but this is me, farahah rosni..i am melly's blog stylist..haha..merapu jer

btw, amelia mustaffa lama okay aku siapkan blog ko nih..;p
tak tau la ko suka ker tak..

okay, aku tau aku modified byk sgt mende :

1. layout nih kalau ko rasa corak dia terlalu simple/x minat corak dia, ko boleh pergi dkt scrappinblogs.blogspot.c0m and pilih laa mane yg memikat hati ;)

2.aku tuka profile kau dlm bhs inggeris..hope ko tak kisah..

3. ko nmpk kan icon about me?ko bleh tmbh description diri kau..aku tak tau nk tulis per

4. then, aku buang facebook badge..sorry sgt..sbbnyer cam semak jer and tak nmpk pon gmbr..tapi kalau ko nak tmbh up to you and make sure position dia dkt atas sekali ok?

5. aku terbuang jgk amazing zon mp3 ke pekejadah tah nama dia..sorry again..aku rasa itu laa lagu yg ko sruh aku dgr time call aku tgh hari td an..mst lama ko upload..sorry sgt2, aku rse bersalah lak :(

6. so aku letak balik lagu..tp leh satu jer..aku pilih hey soul sister sbb aku pasan itu dlm music list ko td..tapi kalau ko tak nak lagu nih tekan kat music icon kat page bwh sekali and pilih lagu ko ske ok?

7. aku ada tmbh my blog list..so new updated blog yg ko follow akan ada kat paling atas dalam list tuh eh

so, itu yg aku buat setakat nih..sorry sgt2 kalau ko tak puas hati..tkt jgk nnt aku mcm kwn2 ko tuh yg buat sesuke ati tak mntk permission ko..hehe..klo ko tak puas hati ko btau aku and then aku tukar balik :)

No comments: