April 11, 2010

the guy side of me :)

urmm..

first of all..cmpo mggu dpn..aku de lg 3 minggu utk study kat utm.yay..pastu da cuti..hehe..mama i miss u lotttttsss...sory..but i still cant change the baby me..haha..[phm2 je la ayt aku neyh ea..]

well. i want to share bout me.the guy side of me..sounds weird huh?face the truth..physically,,m a lady..but mentally,,m a man..thinkin like aa man do make my life easier..y? dun believe huh?ske aty r nk caye ke x..but thats me..

k,,this is the reason y m saying that m kinda like a man :

1) i hate to talk bout craps.
unless wit people that i havent meet for such a long period
2) i love football.
yeah. bru je mnat..but then m still learning..just talk bout football will make me happier..
3) aku benci ppuan yg bising.
bcakap dgn nada yg amat kuat.
4) m simple.
trust me on this..my fmily do noe.
5) aku mkin pndiam dri hari ke hari.
6) aku x cpat melatah.
bkn mlatah yg cam opocott tu..but melatah pbuatan...phm2 je r..
7) aku ske sukan.
8) byk agy...da egt t aku snarai..


tp x bmakna minat aku shifted pda ppuan lak,,m not lesbian kayh...
aku still ske jewelleries...accessories..shoes..bags..shirts...selendang..n tu suma la..
haha..
the end

1 comment:

Madiha Ilham said...

saya suka cakap benda mengarut
saya tak suka bole sepak sebab macam bimbo
saya suka bising bising sebab bising tu seronok
saya seorang yang kompleks sebab tu tak ada orang yang faham saya
saya pun pendiam tapi kalau saya cakap saya tak tahu nak stop dekat mana
saya pun tak melatah sebab kalau saya melatah nanti saya tak ada idea nak tulis blog

saya suka perempuan. sebab saya perempuan.
:)