April 28, 2010

fuck n fake friend

huh. tgk tajuk pown da taw yg aku tgh bengang en. ok. read this.


aku tgh sedap men'komen' kat fb. pastu dtg la si X ni. tsipu- sipu sampai meluat aku tengok. pastu dgn lembut nyer ckp,

X : amy, nanti nk pinjam laptop bley x? nk upload gmba
aku : aa. tgk r t.
X : ok. t da siap ko pggil ea.
aku : (dgn mke mls nk layan.) iye.

selang bpe puloh minit.

X: (cekak pinggang) haih. marah ni. bile nk abes?
aku : ha??
X : (tsipu2 agy) tade pape la.. men2 je..
aku: emm
X: lme agy ke?
aku: (log out) amek r.




panas gile BA** kat ppuan ni.. aku bkn nye kedekut. tp aku jd sgt marah ble ko xde adab nk minx. weyh. ko x sumbang kan seSEN pown duit ko kat aku. n even worse. tak de sap2 yg nk teman aku time aku nk g baya bil. n WORSER ble ko hanya rapat n wat mke manis dgn aku ble ko nk sumthin dri aku. sumpah aku still rse nk mencarut kat dia..



KES KEDUA


aku tgh on9 agy kat blik. aku de hal n aku tinggal en jap lappy aku kat bilik.


sambil aku menyanyi. aku melangkah masuk bilik. aku tgk ade beberapa makhluk tgh mengadap lappy aku. terkedu jap.

"kowg wat pe ni"

nmpak aku msuk, msing2 glabah. xtaw nk watpe. bley lak dowg on fb. GNE LAPPY AKU. tanpa minx PERMISSION aku. weyh lahanutttt.. sejak ble mak aku suh share menatang ni dgn ko haaa???
aku TAK KEDEKUT. tapi bley x ko bbudi bahasa sket dgn aku?
n the BEST part is when dia ckp camni


"eh xsempat nk log out. ni salah amelia la ni msuk cpat sgt"


what the F**K??????

5 comments:

Farahah Rosni said...

agak kurang asam kawan2 ko kat sana eh..hehe
takpe2..nnt klo dorang wat cmtu lg kat ko btau aku eh..nnt aku happy kan ko..:)

Nurul Amelia Mustaffa said...

okayy. aku nk ko karaoke utk aku 1 lagu t ea? haha. btw. thx sbb update blog aku.. chantek la.. cam awk. hahahaa

MiErA said...

yg first case tu..tyme acik tgh call adek ek?? brani diorg!! acik smackdown br taw!! biawak semput tol diorg tu~~ sabar ek dek..kwn2 acik kat sneyh pow cmtu gak..lagi slambe..sume brg2 aku dh jadi brg diorg..ntah bile mak bpk ktorg jdk share partner pown x taw la....

Nurul Amelia Mustaffa said...

taw xpe kan cik en? smack down je die,, biar ptah tulang buku lali dia. hehe :)

Yayaa yek.. said...

sabar lah,manusai ni mcm2 ragam.bak kate kau,kita hidop bmasyarakat.so kne la trima nk x nk.. :)